torstai 18. toukokuuta 2017

YKSITYISKEIKALLA

Perjantaiaamuna me maalaistollot onnistuimme jotenkin eksymään NRJ:n studiolle. Siinä me, yhdeksän voittajaa, söimme ylpeinä mitä parhaimman aamiaisen. Voileipiä, munakasta, smoothieita, mansikoita, viinirypäleitä, Macaron-leivoksia, joitakin muitakin leivoksia... Kyllä niillä masun sai täyteen!


Näyttää kuvassakin niin hyvältä, että <3


Ensimmäinen kerta kun maistoin Macaronia ja hyvää oli! Hivenen ällöimelää, mutta ainakaan ei tullut mussutettua enempää. 


Meille jaettiin kortteja, joihin saimme pyytä nimmarit Adamilta ja Theolta yksityiskeikan jälkeen. Pystyin vain kuvittelemaan muiden, tosifanien, jännityksen. Itse en ole mikään hirvittävä Hurts-fani, vaan olin lähinnä seurana kaverille. Täytyy kuitenkin nostaa hattua, keikka oli tajuttoman hyvä ja Theon ääni oli livenäkin lähes täydellinen.


Tunnelma oli melkoisen intiimi, kun istuimme miltei nokat kiinni toisissamme.


Ainakin NRJ:n Facebookin striimattu haastattelu nosti välillä kyyneleet silmiin - naurun takia. Varsinkin Theolla juttu luisti, ja hänen kertomuksilleen sai nauraa useaan otteeseen ääneen. Siinä vaiheessa, kun hän kertoi erään iskuyrityksensä päättyneen kynttilän juomiseen, mulla oli vaikeuksia nauraa hiljaa.


Kyllähän sitä hymyilyttää kahden komian, hyvä-äänisen ja hauskan miehen välissä!

2 kommenttia:

 1. Hei kiva postaus! Itse en oo kuullutkaan noista :D

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja itsellekin oli aika uusi tuttavuus :)

   Poista

Risut, ruusut ja ideat seuraaviin postauksiin ja novelleihin ovat enemmän kuin tervetulleita!